Το 1978 μπήκαν οι βάσεις για τη δημιουργία της επιχείρησης ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Αρχικό αντικείμενο της ήταν  η επισκευή, τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση των ελαστικών. Από το 1996 μπαίνει δυναμικά  και  στην εμπορία- τοποθέτηση   ελαστικών – ζαντών  καθώς  και στον χώρο των αναρτήσεων με σύγχρονα μηχανήματα ευθυγράμμισης  και ζυγοστάθμισης.

Πλέον λειτουργούμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.kiriakopoulos.eu  προσπαθώντας να προσφέρουμε μέσα από την πολυετή εμπειρία μας την καλύτερη εξυπηρέτηση και για τους ηλεκτρονικούς μας πελάτες.

Στο χώρο του συνεργείου μας θα βρείτε την καλύτερη εξυπηρέτηση καθώς τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και το εξειδικευμένο προσωπικό εξασφαλίζουν στο αυτοκίνητό σας μια υψηλού επιπέδου υπηρεσία.

Παράλληλα, στον εκθεσιακό μας χώρο έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά όλα μας τα εμπορεύματα και να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Τέλος, ο χώρος αναμονής μας έχει σχεδιαστεί  προκειμένου να εξασφαλίσει μια ευχάριστη εμπειρία όσο βρίσκεστε στο φυσικό μας κατάστημα.

Στοιχεία επιχείρησης:

Επωνυμία: Κυριακόπουλος Ελευθέριος

ΑΦΜ: 075501901

ΔΟΥ: ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Έδρα: Ιωάννινα